Profesional Layanan

Profesional Layanan

Profesional Layanan Dana Raising Lelang

Hot

Tuesday, December 26, 2017

Profesional Layanan Dana Raising Lelang

December 26, 2017 7

Iki minangka salah sawijining jinis Dana Lelang Dana Raising sajrone nyatakake yen sing nyedhiyakake barang, kita menehi "Individu". Utawa yen ora ana liyane sing kita tawarkan "Administrasi Rakyat". Ing ekonomi saiki, awis ketat kanggo sawetara wong lan tawaran mudhun kanggo sawetara organisasi. Dadi yen bisa, sing ora nyatakake yen dheweke kudu mbayar menehi. Utawa mungkin, babagan kabeh wong duwe sawetara pakar, utawa menehi sawetara jinis administrasi, sing bisa didol kanggo ngasilake kumpul utawa nimbulaké ... lan sing biaya ora secara harfiah apa aside saka ukuran bit wektu. Sampeyan mung kudu nggolekake imajinatif sing luwih cetha kanggo nampilake administrasi sing bisa dituku kanggo Lelang Dana Raising.

Uga, umum administrasi pakar bisa nawakake luwih unggul saka item fisik. Kayata:

A spesialis dental bisa ngresiki untu.

A pendidik golf bisa menehi pelajaran golf pribadi.

Pandhidhuna bisa menehi pawulangan mentoring.

Artis bisa menehi gitar, piano, nyanyi, utawa pelajaran melodi liyane.

Properti limusin bisa menehi wengi ing kutha.

Ahli situs web bisa menehi situs tata letak dhasar.

A craftsman bisa menehi gambar individu utawa kulawarga.

Administrasi reresik bisa nyedhiyakake cleaning house utawa kantor.

Pelukis omah bisa ngecor kamar.

A proprietor pesawat bisa menehi wujud makhluk bulu ing perspektif mata kelompok tetanggan.

Ing acara sing ora nduweni keterampilan profesional tartamtu ... padha bisa menehi apa wae kanggo sababe. Umpamane, kita wis didol wong:

Ganja kebon.

Njupuk sampah.

Run Errands.

Watch lan siram pets.

Mind a kid. Apa maneh, njagongake wong tuwa sing wis dewasa.

Panggonan jeneng gedhe ing lingkungan urip luwih kerep tinimbang ora apik.

Nedha awan karo ketua.

Pelayaran liwat Balai Kota, Ibu Negara, utawa Kongres AS.

Numpak ing Truk Fire karo Kepala Fire.

Mangan ing omah pejabat pemerintah lingkungan.

Pelayaran wong njero liwat pusat sajarah tetanggan karo pangurus.

Kanthi reguler, jeneng sing luwih gedhe, luwih dhuwur tinimbang biaya penawaran.

"Kurban Aku Lagi"? Ya, kita krungu sing kerep. Ing kasunyatan kasebut, yen individu sing ana ing sajroning kurban kasebut menehi nilai sing padhet banget, sabenere sing diwenehake saben wektu minangka administrasi. Umpamane, ing salah siji sing disualakeake individu sing mangan supo kanggo 8 ing omah sing didol $ 900. Panjenenganipun ngandika "Tawaran Aku Lagi" lan kita didol loro liyane mangan ... ing $ 900 saben ... kanggo jumlah $ 2,700 kanggo ngumpul.

Isih cendhak banget? Eling-eling kanggo nyuwun marang wong sing saiki wis ngundhuh pamrentah-pamrentahane supaya bisa duwe partner urip, bocah, kanca, randha, utawa pepadhamu sing uga bisa nyepakake kesempatan kanggo nyedhiyakake kesempatan sampeyan. Pengacara pengacara kanthi sukarela uga bisa dadi guru. Sing bisa dadi alumni perguruan tinggi saiki karo kemampuan ahli sing ora umum. Apa maneh, kanca, tetangge, relatif ....

Ing titik nalika wektu kepengin ngganteni, mesthekake yen sampeyan duwe barker ahli kanggo njaluk samesthine kanggo sampeyan. Auctioneer siap kanggo (amiably lan profesional) pencet awis metu saka kamar, lan barker layak bakal mundhak luwih awis tinimbang wong anyar meh 100% wektu.

Minangka prodhuk sampingan sing menehi administrasi, gumantung banget karo sukarelawan kanthi kemajuan cilik.

Menehi wong promosi kertu ukuran bisnis gratis ing program kasebut.

Ngidini wong-wong mau (cedhak) 30 detik ing alun-alun barter kanggo menehi klarifikasi langsung apa sing lagi ditata.

Ngenali dheweke pungkasane ing tengah-tengah acara kasebut.

Pancen mesthine ora ngidini para sukarelawan sampeyan dibudidaya kanthi cetha. Apa sampeyan nindakake yen, sanadyan sing menehi kasangsaran, tanpa mangerteni panggedhe saka Auctioneer, ora ana sing nawakake kanggo administrasi? Kanggo miwiti, pre-layar sukarelawan. Ing kasempatan sing pancene sampeyan aran yen ora ana sing bakal menehi dheweke, kanthi apik ngurangi. Salajengipun, ugi, menawi boten wonten korban, gadhah setunggaling staf ingkang tilar donya kanthi nawarake penawaran "Tuku Ing" ingkang badhe nglindhungi sukarela panjenengan. Sampeyan ora nganggep apa-apa kanggo ngamanake sukarelawan sampeyan lan, ngina wong sing mung sapisan wae, lan sampeyan wis ilang, lan akeh kanca, tansah dadi sukarelawan.

Apa maneh, mungkin sing paling penting ... nalika Lelang wis rampung, eling kanggo ngirim surat "Thank You" kanggo individu sing wis menehi wektu utawa administrasi. Iki bakal kerep njamin yen bakal bali minangka pelanggan ing setahun wiwit saiki.
Read More